Комунальний заклад загальної середньої освіти ліцей №12 Жовтоводської міської ради

 





News

News: 420
Oct 26, 2021

Відкриття дошколярика "Планета Дошколярія 2021-2022"


Oct 26, 2021

Допомога тваринкам

Силами учнів та батьків нашого закладу було надано разову допомогу для тварин, які перебувають у кімнаті перетримки. А завдяки фінансовій підтримці від родин Надточих, Гуліних, Лисенків у сумі 400 гривень, одразу ж було провакциновано маленьке цуценятко. Вартість однієї вакцини 250 гривень.
Oct 21, 2021

Відкриття "Планети Дошколярія 2021-2022"

Шановні батьки майбутніх першокласників, #КЗЗСО12 І-ІІІ ступенів міста Жовтих Вод запрошує Вас та Ваших діток на відкриття "Планети Дошколярія 2021-2022". Вас чекає повний курс підготовки дитини до навчання в школі. Цей курс має на меті систематизацію дошкільної освіти малюків. Вихователі, музичний керівник, учителі образотворчого мистецтва, трудового навчання та англійської мови, інструктор з фізичної культури, учитель-логопед, психолог, дефектолог та інші фахівці готують різноманітний за змістом та формою контент.
Oct 12, 2021

Наша команда виборола II місце зі стрільби з пневматичної гвинтівки

12 жовтня 2021 року відбулися міські змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки, присвячені Дню захисників та захисниць України. У змаганнях взяли участь команди комунальних закладів загальної середньої освіти Жовтоводської міської територіальної громади. І місце зайняла команда КЗ ЗСО 8; ІІ місце - КЗ ЗСО 12; ІІІ місце - ліцей.
Oct 12, 2021

Готуючись до 14 жовтня

У переддень 14 жовтня – Дня захисника України, Дня українського козацтва, Дня української повстанської армії (УПА), Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці – в нашому закладі в 5 -10 класах було проведено колективно творчу справу, метою якої стало формування в учнів розуміння понять «незалежність», «герой», «патріот», «захисник», плекання громадянських якостей, почуття щирої поваги та вдячності до захисників Вітчизни усіх поколінь історичних віх. Бо мир – це Добро, а Добро завжди перемагає.
Oct 11, 2021

Захід з запобігання суїцидальних проявів

Цікавий інформаційно - превентивний захід з запобігання суїцидальних проявів відбувся з 9 класниками закладу та старшим інспектором ювенальної превенції СЮП ВП - 5 Кам‘янського РУП, капітаном поліції Федо Владою Вікторівною. Під час спілкування дітям були надані вичерпні відповіді на їхні питання та контакти, за якими вони можуть звертатися в разі потреби.
Oct 1, 2021

Міжнародний день миру

Відзначаємо День Миру.
Jun 7, 2021

Перший день роботи дитячого оздоровчого табору «Сузір’я”

Ми вміємо гарно відпочивати та весело розважатися!
Jun 3, 2021

Підтримаємо проект N3!

Мета проeкту - вдосконалення практичних знань з безпечної поведінки дітей на дорогах, знань правил дорожнього руху та успішним використанням знань в житті, як результат- зменшення дорожньо-транспортних пригод в місті. Проект включає в себе дитячий майданчик з елементами розмітки, перехрестя, дорожніх знаків, світлофорів та транспорту (велосипеди, веломашини)
Jun 2, 2021

CodeClub

Сьогодні і в нашому шкільному осередку CodeClub радісна і водночас сумна подія - завершення навчання в цьому навчальному році і випускний для тих, хто в наступному році навчатиметься не в стінах нашого закладу.